TBI Inhousedag

Ben je (bijna) afgestudeerd aan een technische universiteit én ben je op zoek naar een traineeship, maar ken je TBI nog niet zo goed? Geen zorgen! We nodigen je graag uit om kennis met ons te maken tijdens onze inhousedag op donderdag 22 april. Een dag waarop we niet alleen over onszelf als organisatie vertellen, maar jou vooral de kans geven om met onze huidige trainees in gesprek te gaan, een inspirerende dag vol nieuwe informatie en nieuwe contacten. 

Meld je voor 16 april aan voor de inhousedag

Ik meld me aan

Veiligheidsschoenen aan, helm op

Niet letterlijk natuurlijk, want met de huidige coronamaatregelen kunnen we helaas niet bij elkaar komen op één van onze projecten. Daarom organiseren we onze inhousedag online. Onze trainees geven je een digitale rondleiding over hun project. Zo zie je toch nog een stukje van ons werkveld! 

Het programma in het kort 

Het belooft een inspirerende middag te worden, waarbij we jou om op 22 april om 15:00 uur ontvangen in onze online inhousedag omgeving. We starten met een korte presentatie van één van onze directeuren over TBI, waarna we je meenemen in de hoogte punten van ons traineeship. Daarna gaan we de bouwplaats op en geven we je de mogelijkheid om in kleine groepen het gesprek aan te gaan met onze trainees. We sluiten rond 17:30 uur af. Hoe? ... dat blijft nog even een verrassing! 

Impressie: De TBI Inhousedag

Blik terug op onze inhousedag

Toen we nog fysiek bij elkaar konden komen zijn een aantal enthousiastelingen je al voorgegaan. Zij kwamen naar onze inhousedag om kennis te maken met TBI en onze ondernemingen. Een aantal van hen begon een paar maanden later zelfs aan het traineeship en werkt nu aan toonaangevende projecten in de techniek, bouw of infra! In het filmpje hiernaast  een korte sfeerimpressie van deze dag. Ondanks de digitale opzet, beloofd aankomende inhousedag net zo inspirerend te worden! 

Ons sollicitatieproces

Nu je alles over ons traineeship en onze inhousedag hebt gelezen, ben je vast nieuwsgierig hoe het sollicitatieproces eruit ziet. Daarom leggen we je In zes stappen uit hoe jouw weg richting ons traineeship is ingericht. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht. De koffie staat al klaar! 

Vragen?

Claudia Ritmeester

Programmamanager TBI acdmy