Ben jij onze nieuwe Finance trainee?

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij een uitdagende carrière waarbij je kennis maakt met verschillende financiële disciplines binnen TBI waarmee je je eigen toekomst maakt? Heb je passie voor bouw & techniek en voor mensen en wil je jezelf snel ontwikkelen op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak? Dan ben jij de TBI Finance Trainee waar wij naar op zoek zijn.

Het traineeship bij TBI

Als Finance trainee binnen TBI werk je gedurende 2 jaar bij verschillende TBI-ondernemingen. Iedere opdracht beslaat een periode van 8 maanden. Tijdens het programma ben je betrokken bij projectfinanciering, treasury, consolidatie en zal je je bezig houden met (project)controlling en budgetteren en analyseren van financiële data. Hierbij zal je intensief begeleid worden door verschillende ervaren professionals, waaronder een mentor en een persoonlijke coach. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traineeship start in september 2018. 

Direct solliciteren als Finance trainee?

Klik hier!

Na het traineeship

Na een periode van twee jaar heb je de TBI-organisatie goed leren kennen. Je bent klaar om verschillende werkvelden verder te ontdekken en ervaren. Samen met TBI acdmy bepaal je aan de hand van opgedane ervaringen en het advies van de mentor wat de volgende stap zal zijn.
Na het traineeship kun je doorstromen binnen de Holding of bij een van de ondernemingen als bijvoorbeeld controller.
Je zal onderdeel zijn van de financiële community van TBI, waardoor je constant kennis uit wisselt. Daarnaast besteedt het Management Development programma aandacht aan talentvolle medewerkers, zodat er binnen TBI constant doorgroeimogelijkheden zijn.
 

Ervaring

Je komt in aanmerking voor het traineeship als je voldoet aan de volgende criteria:

 • Een (bijna) afgeronde Universitaire opleiding in bedrijfskundige, financiële of economische richting
 • Affiniteit met bouw & techniek
 • Studie binnen redelijke termijn afgerond
 • Een ondernemende persoonlijkheid wat ook blijkt uit activiteiten naast je studie
 • Analytisch, oog voor detail en resultaatgericht
 • Goede sociale en communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) vaardigheden
 • Maximaal een jaar werkervaring na afronding van je studie
 • Bereidheid om gedurende het traineeship op verschillende plekken in Nederland te werken

Wat wij bieden

Als trainee krijg je een aanstelling voor twee jaar met een goed marktconform salaris, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een laptop, mobiele telefoon en er is een keuzemogelijkheid voor een leaseauto of een andere vervoersoplossing.

Maar bovenal leren we jou alle kneepjes van het vak door:

 • 3 projectperiodes bij verschillende TBI-ondernemingen
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • Individueel introductieprogramma
 • Gezamenlijke opleidingsmodules
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Locatiebezoeken

Het traineeship start per september 2018. 

Interesse?

Je kunt je tot en met 25 juni aanmelden voor het traineeship. Als je motivatie en je CV aansluiten bij TBI, nodigen we je uit voor een online persoonlijkheidsonderzoek en cognitietest. Bij een positief resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarna volgen een assessment, een eindgesprek met een financieel directeur en een arbeidsvoorwaardengesprek. 

De werving voor het TBI traineeship wordt verzorgd door Moongro. Voor meer informatie en vragen, kun je contact opnemen met Lilian van Riel via het telefoonnummer  +31 (0)20 4216048 of per mail lilian.van.riel@moongro.com