Inhousedag 2022

Start

Datum & locatie

29 juni

15:00 - 17:00

Digitaal

dagen
uur
minuten

TBI online inhousemiddag

Ben je (bijna) afgestudeerd op het vlak van techniek of financiën? Bezoek onze digitale inhousemiddag en maak kennis met ons management traineeship! Op woensdag 29 juni (15:00 tot 17.00) ontmoeten we je graag online, vertellen we over onze organisatie en het traineeship en heb je ruim de kans om met onze huidige trainees in gesprek te gaan. Kortom; een inspirerende sessie vol nieuwe informatie en nieuwe contacten!

Meld je vóór 23 juni aan

Ja, ik ben er bij!

Het programma in het kort 

We nodigen je uit voor een online sessie op 29 juni (15:00 uur tot 17:00)! Na een korte presentatie over onze organisatie door directievoorzitter TBI Bouw, Harald van Keulen, vertellen onze trainees je alles wat je over het traineeship moet weten. Uiteraard laten we je ook kennis maken met onze wereld van techniek, bouw & ontwikkeling en infra. En vanzelfsprekend is er genoeg ruimte voor jou om vragen te stellen.

Blik terug op onze inhousedag

Tijdens de laatste fysieke inhousedag ging een groot aantal enthousiastelingen je al voor. We doen het gewoon nog eens over, maar nu kun je aansluiten vanachter je pc. Lekker makkelijk!

Ons sollicitatieproces

Na onze inhousemiddag hopen we je natuurlijk zo enthousiast gemaakt te hebben dat je gelijk wilt solliciteren! In onderstaande zes stappen leggen we je uit hoe het sollicitatieproces is ingericht. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht. De koffie staat al klaar! 

1

Upload jouw CV en motivatie

De eerste stap naar de wereld van techniek, bouw en infra is het uploaden van je CV en motivatie. We lezen in jouw motivatie graag waarom jij de geschikte kandidaat bent voor ons traineeship.

2

We bekijken jouw CV en motivatie met veen enthousiasme

Hebben we nog vragen? Dan nemen we nog even contact met je op.

3

Uitnodiging voor een persoonlijkheids- en cognitietest

Als we je op basis van je cv, je motivatie en eventueel het telefonische contact een geschikte kandidaat vinden, nodigen we je uit voor het maken van een persoonlijkheids- en cognitietest.

4

Je eerste kop koffie bij ons op kantoor

Als de uitslag van je persoonlijkheid- en cognitietest goed zijn, nodigen we je uit voor je eerste kop koffie bij ons op kantoor. Je gaat dan in gesprek met één van de coaches van de TBI acdmy en één van onze directeuren over jouw ambities en de kansen die we je binnen TBI kunnen bieden.

5

Kennismaken met een onderneming

Als we beide een goed gevoel hebben overgehouden aan het eerste gesprek, nodigen we je uit bij één van onze ondernemingen. Je gaat hier in gesprek met één van de HR-adviseurs of één van de directeuren.

6

Laat het traineeship maar beginnen!

Bij enthousiasme van beide kanten gaan we op zoek naar een passende startpositie en bereiden we je voor op twee jaar leren en ontwikkelen binnen de wereld van Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra. Welkom bij TBI!

Vragen?

Claudia Ritmeester,
Programmamanager