Aankomend monteur

Admir Hamza is 42 jaar en sinds 2021 aankomend monteur bij TBI-onderneming Croonwolter&dros.

Croonwolter&dros betekent heel veel voor mij. Ze hebben mij een mooie kans gegeven, die ik met beide handen heb aangegrepen. Ik ben hier heel tevreden. Ik heb leuk werk en kan verder doorgroeien. Bovendien heb ik hele fijne collega’s, die mij goed ondersteunen. Bovenop dit alles is er ook nog het TBI Studiefonds voor onze kinderen.

Ik kom elke dag bij veel verschillende klanten en doe daar met name het onderhoud van de CV-ketels. Mensen hebben er vooral behoefte aan dat je luistert. Daar neem ik graag tijd voor, hoewel je die niet altijd hebt. Ik snap dat er veel zorgen zijn over een hoge gasrekening, met name bij ouderen. Ook al hebben ze nog een mooi vast contract. Eén klant had al zes maanden geen warm water gebruikt. Steeds meer jongeren maken zich nu ook zorgen. Hoe lang gaat dit nog duren en wat betekent dat? Wij adviseren dan hoe slim om te gaan met verwarming.

Veel steun van collega's

In het begin heb ik veel steun van mijn collega’s gehad. Dat was heel prettig. Een hele fijne ervaring had ik tijdens mijn eerste storingsdienst. Dat weekeinde werd ik elke twee uur gebeld door een collega met vragen of het wel goed ging, of er zaken samen opgelost moeten worden en of er overige zaken waren die ik wilde delen. Wat we samen konden oplossen en welke zaken ik wilde delen? Ten slotte had ik het gevoel dat ik het hele land wel aankon om storingen op te lossen.

“Het TBI Studiefonds betaalt heel veel voor de studie van onze kinderen”
Admir Hamza, aankomend monteur bij Croonwolter&dros

Tijdens mijn eerste functioneringsgesprek merkte ik ook direct dat mij een ‘trapje’ werd aangeboden. Ik mocht alle opleidingsmogelijkheden plukken waar ik bij kon. Bijna alle cursussen over het onderhoud van CV-ketels heb ik inmiddels gedaan en straks wil ik mij in warmtepompen verdiepen.

Bijdrage voor onze kinderen

Stichting Studiefonds TBI voor de kinderen is helemaal ideaal bij deze werkgever. Zij krijgen een bijdrage in de studiekosten. Dat is een hele mooie tegemoetkoming, die direct op hun eigen rekening wordt gestort”.

Stuur verhaal door