Werken in de techniek

We zijn een bijzonder concern dat al meer dan 40 jaar staat voor techniek, bouw en infra. Met 20 zelfstandige ondernemingen en ruim 6.400 unieke collega's zijn we de derde grootste bouwer en installateur van Nederland.

Hart voor de maatschappij 

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, dan ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. We bieden bijvoorbeeld een studiefonds aan alle kinderen van vaste werknemers en dragen we bij aan het behoud van cultureel erfgoed. Daarnaast willen we met de TBI Klimaattrein, een community én fonds, bijdragen aan een klimaatpositief landschap. En met het TBI Praktijkfonds bieden we ondersteuning aan initiatieven om het behoud van vakmanschap in onze sector te stimuleren.  

Duurzaamheid voorop 

We dragen actief en vernieuwend bij aan een samenleving die zich razendsnel ontwikkelt. Tegelijkertijd wordt onze maatschappij geconfronteerd met misschien wel de grootste uitdaging ooit: de klimaatverandering. Ook die opgave pakken we vol drive en overtuiging op. Als je bij een TBI-onderneming gaat werken, ga je aan de slag bij een bedrijf dat voorop wil lopen op het gebied van duurzaamheid. We zetten in op duurzame energieoplossingen en materiaalkeuzes, en op een circulaire bedrijfsvoering.

Jouw nieuwe werkplek

Een bijzonder organisatie 

TBI bestaat uit 20 ondernemingen, ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken maar ook eigen projecten doen. Dat maakt ons één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land en biedt ons de mogelijkheid projecten aan te nemen die regelmatig de landelijke kranten halen. Solliciteer je? Dan solliciteer je direct bij één van onze ondernemingen en kom je ook bij één van onze ondernemingen in dienst. 

Het zijn onze collega's die het maken

Met 6.200 collega’s werken we aan toekomstbepalende projecten zoals een woontoren van 140 meter in Utrecht, de nieuwe A16 in Rotterdam en de eerste houten rijwoningen in Nederland. Maar je kunt ons ook kennen van de renovatie van de Domtoren en de Haringvlietbrug, de bouw van Naturalis en de Nieuwe Defensie, of wat langer geleden de Kuip en de Euromast. Benieuwd wat onze collega's nog meer doen? 

Het beste van twee werelden 

Bij ons profiteer je dus van de voordelen van een grote werkgever én van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om grote, integrale projecten te doen maar werkt ook in een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concernbrede opleidingen doen, maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist. 

Onze techniekondernemingen