Bouwblik op morgen

Op 28 maart organiseren we het evenement 'Bouwblik op morgen'. Op deze pagina vind jij, als verantwoordelijke van de Communicatie van jouw bedrijf, een overzicht met middelen. Je kunt de teksten vanaf deze pagina kopiëren en de foto's en video's vanaf hier downloaden. Vragen? Neem dan contact met ons op via communicatie@tbi.nl.  

#1 - Social media post 

De toekomst van Nederland maken we samen: met onze (jonge) collega’s, verschillende bedrijven uit onze sector én de politiek. Daarvoor is het belangrijk dat we elkaar weten te vinden en we kennis met elkaar kunnen delen 👷🏽. Zo deden we dat vandaag tijdens het jaarlijkse evenement ‘Bouwblik op Morgen’.

Meer dan honderd jonge professionals van verschillende grote bouwers spraken met Jan Peter Balkenende, Thomas Rau, Marja Appelman en Jan de Ruiter. Niet alleen over creatieve ideeën om Nederland een stukje mooier, beter en duurzamer te maken, maar ook hoe de wet- en regelgeving bij kan dragen aan de oplossing 🌿. We kijken uit naar het vervolg van (en met) de Bouwblik op Morgen!

@bouwblikopmorgen 
@BallastNedam
@BAM
@DuraVermeer 
@Heijmans 
@TBI 
@Volkerwessels
 

#2 - eerste foto's

#3 - Alle foto's 

Je kunt alle foto's hier bekijken en downloaden: lage resolutie en hoge resolutie

#4 - Foto's 

Download de video hier