Beveiligingskwetsbaarheid

Bij TBI vinden wij de veiligheid van onze website en die van onze ondernemingen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van al deze websites kan een (tijdelijke) beveiligingskwetsbaarheid toch voorkomen. Als u een (tijdelijke) beveiligingskwetsbaarheid in één van onze websites vindt, werken we graag met je samen om deze situatie zo spoedig mogelijk op te lossen. Daarom verzoeken we je deze informatie met ons te delen.

Richtlijnen

Om misbruik van de mogelijke kwetsbaarheid door anderen te voorkomen, vragen we je om bij een melding de volgende richtlijnen aan te houden:

  • Meld kwetsbaarheden via websites@tbi.nl of het daarvoor beschikbare formulier. Geef daarbij voldoende informatie, zodat wij de kwetsbaarheden kunnen reproduceren en zo snel mogelijk kunnen oplossen.
  • Misbruik de kwetsbaarheden niet door bijvoorbeeld meer data te downloaden dan nodig is om het incident aan te tonen.
  • Deel het probleem niet met anderen totdat het is opgelost.
  • Verwijder alle vertrouwelijke gegevens die eventueel zijn verkregen direct na het dichten van het lek.

Reactietijd 

Nadat een beveiligingskwetsbaarheid is gemeld, zullen wij uiterlijk binnen 5 werkdagen schriftelijk reageren en meer informatie geven over de herstelperiode en een eventuele gecoördineerde publicatie van de beveiligingskwetsbaarheid.

Misbruik

Wij vertrouwen erop dat u geen misbruik maakt van een beveiligingskwetsbaarheid. Als dit toch gebeurt zal dit leiden tot aangifte.

Een beveiligingskwetsbaarheid ontdekt?

Melden