Top bedrijfsleven dineert met startups tijdens Techilicious 2017

22 nov 2016

YES!Delft en Venture Café brengen op 10 mei 2017 de top van het Nederlandse bedrijfsleven en veelbelovende tech startups samen tijdens een uniek diner met het motto: Dine to Deal! Donderdag bemachtigden de eerste corporate leaders een plekje aan tafel tijdens de 'How To Get There Summit' in Den Haag. Niemand minder dan Startup Envoy Constatijn van Oranje verzekerde de CEO's van Shell, KPN, Port of Rotterdam en TBI van een kans om live deals te sluiten met de meest innovatieve tech startups van Nederland.

Tijdens de eerste editie van Techilicious dit jaar werden er maar liefst 130 deals gesloten tussen 50 CEO's, CFO's en CTO's en 50 innovatieve tech startups. "Een ongelofelijk waardevol evenement dat veel commerciële kansen biedt", reageerden de gasten destijds. En dat gebeurt door concreet zaken te doen, van leads en pilotprojecten tot funding. "Incubator YES!Delft wordt voor één dag omgetoverd tot een restaurant om deals te sluiten", zegt Pieter Guldemond, Managing Director van YES!Delft.

En dat is belangrijk, beamen ook de grote bedrijven. "Door met ondernemers te praten kijken we buiten onze eigen muren, dat is inspirerend en leerzaam", zegt Paul Smits, CFO van Port of Rotterdam. "Hierdoor komen innovatieve kansen dichterbij en kun je een technologie in stroomversnelling naar de markt brengen."
YES!Delft en Venture Café faciliteren met Techilicious een uniek matchmaking traject om samen te innoveren. "Techilicious is een goed voorbeeld van hoe die samenwerking concreet wordt gemaakt", zegt Constatijn van Oranje van StartupDelta. "Voor een goede samenwerking is het essentieel dat beide partijen zich inzetten om elkaars werelden beter te begrijpen. Innovatie stimuleer je het beste op gelijke voet. Wat mij betreft is er elke maand een Techilicious in Nederland."

Startups en corporates kunnen zich inschrijven voor Techilicious 2017 via www.techilicious.nl