TBI-ondernemingen Croon en Wolter & Dros gaan fuseren

19 apr 2016

Croonwolterendros

Met ingang van vandaag gaan de TBI-ondernemingen Croon en Wolter & Dros verder onder de gezamenlijke merknaam Croonwolter&dros.

Met een omzet van ruim 500 miljoen en 3.000 medewerkers ontstaat daarmee een van de grootste in elektrotechniek, werktuigbouw, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijven van Nederland. Croonwolter&dros is actief in de markten: Utiliteit, Industrie, Infra en Marine & Offshore en heeft vestigingen in heel Nederland.

Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ zal Croonwolter&dros met intelligente oplossingen op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, automatisering en informatisering bijdragen aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever.

De lancering van de nieuwe merknaam Croonwolter&dros per 19 april is een belangrijke stap in het fusieproces. De komende maanden worden de interne processen, systemen en besturing verder geoptimaliseerd. Op 1 januari 2017 is dit afgerond en geïmplementeerd in één geïntegreerde organisatie. 

Voor meer informatie over de fusie, klik hier