Actueel

11 jul 2019

Maastunnel genomineerd voor Schreudersprijs 2019

Het renovatie/restauratie project Maastunnel waar Croonwolter&dros samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Nico de Bont binnen Combinatie Aanpak Maastunnel (CAM) nauw samenwerkt met de Gemeente Rotterdam is genomineerd voor de Schreudersprijs 2019.

11 jul 2019

Samenwerking blijkt een keihard sturingsmiddel

Na twee jaar nadert de renovatie van de monumentale Maastunnel (1942) zijn voltooiing. Combinatie Aanpak Maastunnel (CAM), bestaande uit TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Nico de Bont zullen eind augustus de twee buizen met twee rijstroken voor het autoverkeer geheel aangepast aan de eisen van de moderne tijd opleveren. In vakblad OTAR vertellen Diederik van Zanten, projectleider Gemeente Rotterdam en Benjamin Mooijaart, projectleider CAM over de samenwerking, integraliteit en kwaliteit binnen het project Maastunnel.

09 jul 2019

Artikel in Speciaal Transport Magazine

In het Speciaal Transport Magazine is een artikel geschreven over de nieuwe semi-dieplader van Voorbij Funderingstechniek.

09 jul 2019

Segmentdeur tweede sluiskolk Eefde geplaatst

Dinsdagochtend 9 juli is de segmentdeur voor de tweede sluiskolk van Sluis Eefde succesvol geplaatst. Met de montage van de segmentdeur zijn nu beide zijden van de nieuwe sluis voorzien van deuren. De puntdeuren aan de andere kant van de sluis werden in mei geplaatst. Dinsdag 9 juli rond 08.00 uur is het schip met de segmentdeur de sluis ingevaren en direct daarna ingehesen. Omstreeks 9:30 uur hing de segmentdeur op zijn plek en kon begonnen worden met de montage.

09 jul 2019

56 nieuwe betaalbare huurwoningen in De Maander in Ede

Woonstede gaat 56 nieuwe huurwoningen bouwen op het voormalige Somaterrein in Ede. Het gaat om 28 appartementen en 28 rijtjeswoningen. Dinsdag 9 juli 2019 tekenden Woonstede en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep hiervoor de overeenkomst.

07 jul 2019

Rijkswaterstaat gunt STIPT renovatie en nieuwbouw van tijdelijke verbinding Suurhoffbrug (A15)

Aannemersconsortium STIPT start namens Rijkswaterstaat op 1 juli 2019 met de renovatie en nieuwbouw van de tijdelijke verbinding Suurhoffbrug. Deze brug ligt in de A15 bij de Maasvlakte Rotterdam en verbindt de oevers van het Hartelkanaal. STIPT is een combinatie van de bedrijven Mobilis, Dura Vermeer, BESIX en Hollandia.

04 jul 2019

Ondertekening Green Deal Zero Emissie

Meer doen, in minder bewegingen, met minder emissies! Bas Ambachtsheer, directeur Croonwolter&dros, ondertekent de Green Deal Zero Emissie. Met als belangrijkste doel het slimmer en energiezuiniger maken van Nederland. De steden in Nederland vormen het hart van de economie. Door de toenemende transport van bijvoorbeeld pakketjes, boodschappen en materialen ontstaat er steeds meer drukte en daardoor ook uitstoot. De uitstoot brengen we terug in de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek.

04 jul 2019

De stille kracht binnen het team woonconcepten bij Koopmans

Conceptwoningen, daar draait het allemaal om binnen TBI WOONlab. Maar zonder een goed team van mensen, komen die conceptwoningen niet van de grond. Welke rol je ook hebt binnen het team, iedereen is vanuit zijn/haar eigen functie een belangrijke schakel in het gehele proces.

04 jul 2019

Verbeteronderhoud 504 woningen Purmerhoek feestelijk van start

In opdracht van woningcorporatie Havensteder voert onderhoudscombinatie Team ERAflats komend anderhalf jaar verbeteronderhoud uit aan de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel. Hoewel de werkzaamheden al in april gestart zijn, vierden beide partijen op woensdag 3 juli samen met de bewoners en wethouder Dick van Sluis van Capelle aan den IJssel de officiële start van de werkzaamheden.

03 jul 2019

TBI-ondernemingen Voorbij Funderingstechniek en Voton voorgedragen voor trede 3 van de veiligheidsladder

De afgelopen twee weken heeft er bij Voorbij Funderingstechniek en Voton een audit plaatsgevonden voor het behalen van de Veiligheidsladder trede 3. Deze audit is afgenomen door auditoren van de certificerende organisatie Kiwa. De audit vond plaats op de vestigingen in Nederweert en Amsterdam.