Nieuwe collecties woonconcepten

17 nov 2015

Mensen en hun wensen veranderen continue. Vele branches weten daar naadloos op in te spelen. De modewereld kent daardoor wel twaalf collecties per jaar. Met de vernieuwde collecties van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis laten TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep zien dat conceptueel bouwen én inspelen op consumentwensen zeer goed hand in hand gaan. In het nieuwe WOONsmaak magazine presenteren de in TBI WOONlab samenwerkende bedrijven de nieuwe collecties woningen.

Inspiratie van woonconsumenten en professionals

Het afgelopen jaar heeft het TBI WOONlab mensen, hun wensen en woontrends op de voet gevolgd en gebruikt om de collecties van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis verder te verbeteren. Nog meer draait het bij deze woonconcepten om flexibiliteit en keuzevrijheid. In september dit jaar benadrukte het TBI WOONlab de flexibiliteit van de concepten door de ‘Geweldige gevels’ ontwerpwedstrijd, waarbij architecten werden opgeroepen om hun gevelontwerpen voor de toekomst in te sturen. Dit leverde vijf nieuwe woonsmaken op. Deze buitengewoon bijzondere woonsmaken zijn opgenomen in de nieuwe collectie van lekkerEIGENhuis.

Mag ik even binnenkijken?

De vraag is niet meer wat er allemaal mogelijk is, maar ‘wat wil jij?’ Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het WOONsmaak magazine laat zien dat je voor het vervullen van uiteenlopende woonwensen geen kast van een huis nodig hebt. Met de plattegronden van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis is van elk ‘gewoon’ gezinshuis een droomhuis te maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het interieur van de ZZP-er of een groot gezin. Met de interactieve woonplanners op www.lekkerEIGENhuis.nl en www.beterBASIShuis.nl kunnen opdrachtgevers de eerste ideeën genereren voor een specifieke locatie.