Nieuw op de markt: mooiGROOThuis

21 sep 2015

TBI-onderneming Groothuis Wonen lanceert samen met het TBI WOONlab tijdens de VT Wonen&Design beurs het woonconcept mooiGROOThuis. Een woonconcept speciaal ontwikkeld voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. De VT Wonen&Design vindt plaats van 29 september t/m zondag 4 oktober in RAI Amsterdam.

Bijzonder aan mooiGROOThuis is dat de woningen per stuk worden gebouwd, zonder extra meerkosten. De toekomstige bewoners hoeven dus niet te wachten totdat alle woningen in de straat zijn verkocht.

Bouwcomponenten met prijskaartje

De basis van mooiGROOThuis wordt gevormd door een slim en betaalbaar bouwsysteem, bestaande uit losse bouwcomponenten. Hiermee kunnen de toekomstige bewoners hun mooiGROOThuis helemaal naar eigen wens samenstellen. Willen ze een inloopkast of een dakkapel? Dan wordt deze toegevoegd aan de plannen en is meteen duidelijk welk prijskaartje daaraan hangt. Elke bouwcomponent is zorgvuldig samengesteld en dusdanig ingepast in de woning dat het eigenlijk niet beter kan.

Tekeningen komen tot leven in onze showroom

Groothuis Wonen beschikt over een eigen showroom waar toekomstige bewoners zelf de woonkwaliteit van hun eigen mooiGROOThuis kunnen ervaren. Keuzes die worden gemaakt, komen hier meteen tot leven.

Rustig oriënteren met onze woonconfigurator

Eerst nog even rustig oriënteren? Ook dat kan. Op 29 september, de eerste dag van de beurs, gaat de nieuwe inspiratiewebsite www.groothuis.nl de lucht in. Een belangrijk onderdeel van deze website is de woonconfigurator waarmee toekomstige bewoners hun woning samenstellen en een beeld krijgen van het bijbehorende kostenplaatje.