The Mobility House kiest voor Comfort Partners

09 feb 2015

The Mobility House heeft per 1 januari 2015 een exclusief contract afgesloten met TBI-onderneming Comfort Partners die een landelijke dekking garandeert voor het plaatsen van laadpalen voor BMW. Naast de installatie van de laadpalen kunnen klanten ook 24/7 gebruik maken van de storingsdienst van Comfort Partners. De beide partijen gaan hiermee een strategische samenwerking aan, gericht op het delen van kennis en op het innoveren van gemeenschappelijke processen.

Exclusiviteit

De plaatsing van de laadpunten geldt specifiek voor alle auto’s die in Nederland worden verkocht door BMW met de type auto’s BMW i3 en BMW i8.

​Strategische samenwerking

Door het aangaan van de samenwerking versterken beide bedrijven hun positie in de markt. Dit wordt gedaan door het bundelen van de kracht van Comfort Partners op het gebied van installatietechniek in de woningbouw en utiliteit en de kennis van The Mobility House op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s.

​Betrouwbare installateur

Nieuwe eigenaren van elektrische auto’s van BMW kunnen met het sluiten van dit contract, rekenen op een snelle en goede installatie van het laadpunt bij huis. Daarnaast is men, met de 24/7 storingsdienst van Comfort Partners verzekerd van mobiliteit.

​The Mobility House

The Mobility House (eerder bekend als Electro Drive Europa) is Europees marktleider en toonaangevend partner voor de automobielindustrie op het gebied van elektronische laadoplossingen. Al sinds 2009 houdt het bedrijf zich bezig met de eisen die worden gesteld aan elektrisch opladen en het gedrag van elektrische voertuigen in heel Europa. Die ervaring heeft geresulteerd in een geselecteerd assortiment van producten (oplaadstations, oplaadkabel en andere accessoires). The Mobility House werkt in 20 landen, met 13 autofabrikanten en meer dan 1.000 dealers. Een team van perfectionisten, idealisten en technici is altijd op zoek naar de beste oplossing, het optimale proces en klantvriendelijke applicatie, ook hierin heeft Comfort Partners de oplossing voor de Nederlandse markt.