Alle rijwoningen nieuwbouwproject 'De Appelgaard' verkocht

29 jan 2015

TBI-onderneming Korteweg Bouw realiseert in Helvoirt 14 eigentijdse woningen. ‘De Appelgaard’ is ruim van opzet en wordt een bijzonder fijne plek om te wonen. De 6 rijwoningen van dit project zijn allemaal verkocht.

Aantrekkelijke opties

Wonen in 'De Appelgaard’ staat voor heerlijk wonen in het groen. Dat is terug te zien aan de eigentijdse landelijke uitstraling van de woningen en de kwalitatief hoogwaardige afwerking daarvan. Het plan ‘De Appelgaard’ is ruim van opzet en bestaat uit 6 rijwoningen ‘Elstar’, 6 semi-bungalows ‘Kanzi’ & ‘Fuji’ en 2 vrijstaande woningen ‘Jonagold’. Alle woningen zijn voorzien van een diepe tuin.

Op maat

De eigentijdse woningen zijn van alle gemakken voorzien en kunnen met diverse opties ‘op maat’ worden gemaakt. Starters, gezinnen en ouderen zullen zich hier zeker thuis voelen. Er was veel interesse voor de verkochte eensgezinswoningen. Met name vanwege de extra mogelijkheden om bijvoorbeeld een derde slaapkamer, een vierde kamer op zolder, dakraam, dakkapel en/of uitbouw benedenverdieping te realiseren. De wensen van de koper staan hierin centraal.