Maak de toekomst

Actueel

12 apr 2018

QO is geopend: Luxe en circulariteit hand in hand bij nieuw hotel aan de Amstel

In het dynamische Amstelkwartier, het ‘nieuwe stukje stad’ in Amsterdam, opende op woensdag 11 april 2018 het QO: een lifestylehotel waarbij luxe naadloos gecombineerd wordt met circulariteit en duurzaamheid.

09 apr 2018

Bouw nieuw duurzaam kantoor Triodos Bank gestart

Op maandag 9 april is de bouw van het nieuwe kantoor van Triodos Bank Nederland en Triodos Investment Management in Driebergen officieel gestart. De bank is één van de duurzaamste banken ter wereld. Vandaar dat de lat qua duurzaamheid en kwaliteit bij de realisatie extreem hoog ligt. Het gebouw wordt remontabel gebouwd; aan het einde van de levensduur kan het worden gedemonteerd, waarna de onderdelen en materialen zijn te hergebruiken. Zonder een spoor achter te laten.

05 apr 2018

A16 Rotterdam definitief gegund aan De Groene Boog

Een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis en Croonwolter&dros) wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de nieuwe ring in Rotterdam Noord.

05 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten en een forse verbetering van het resultaat.

05 apr 2018

Comfort Partners en Lithos bouw en ontwikkeling bevestigen de samenwerking

Met trots kunnen wij vertellen dat Comfort Partners de samenwerking met Lithos bouw en ontwikkeling bevestigd heeft voor het project Hogekwartier te Amersfoort.