18 apr 2019

Aftermovie marathon 2019

7 april jl. stonden we met 235 TBI lopers aan de start van de Marathon Rotterdam. Een mooi aantal waar we heel trots op zijn. We zijn, als trotse sponsor van de TBI Business Runs, klaar voor de komende 4 jaar!

17 apr 2019

EDGE Olympic: eerste gebouw in Nederland met WELL Platinum certificering

Het Amsterdamse kantoorgebouw EDGE Olympic heeft als eerste in Nederland het hoogste niveau (platinum) behaald van de prestigieuze WELL™-certificering voor Core & Shell.

16 apr 2019

Hoogste punt sociale huurappartementen Waterfront bereikt

Het hoogste punt van de 20 sociale huurappartementen in het Waterfront Harderwijk is bereikt. UWOON en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep vierden dit samen met betrokken relaties en bouwplaatsmedewerkers op dinsdag 16 april 2019.

16 apr 2019

START BOUW VAN HERENHUIZEN AAN DE NIEUWE STADSKADE, WESTERGOUWE IN GOUDA

Wethouder Rogier Tetteroo en kinderwethouder Dies Nieuwenburg van Gemeente Gouda gaven op 16 april 2019 het officiële startsein voor de start bouw van fase 2 en 3 van het woningbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade in Gouda. In dit nieuwbouwproject ontwikkelen en realiseren TBI-onderneming ERA Contour, Heijmans en VolkerWessels Vastgoed in totaal 66 karakteristieke herenhuizen. Het project is onderdeel van de gebiedsontwikkeling in Westergouwe. Fase 1 is al in aanbouw en wordt na de zomervakantie opgeleverd. In fase 2 en 3 realiseren de partijen nog 45 herenhuizen die volledig gasloos zijn. Bureau 070 is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen.

11 apr 2019

Jaarverslag 2018

Het TBI jaarverslag 2018 staat live. 2018 was een goed jaar voor TBI. De woningmarkt was onverminderd sterk en in de utiliteits- en inframarkt verbeterden de marktomstandigheden.

09 apr 2019

Herbestemming Egelantiersgracht 2-6 in binnenstad Amsterdam gestart

In opdracht van Gema Holding B.V. is Nico de Bont gestart met de herbestemming van het markante rijksmonumentale pand op de Hoek van de Prinsengracht en Egelantiersgracht in de binnenstad van Amsterdam. Het pand waarin de ‘Handel in IJzerwaren | Gunters & Meuser” is gevestigd, is gebouwd in de Amsterdamse schoolstijl.

08 apr 2019

Habitat bouwteam 2019 aan de slag in Roemenië

Zaterdagochtend 6 april in alle vroegte verzamelde 12 TBI collega’s zich op Schiphol om hun bouwreis naar Roemenië te starten. De afgelopen weken stonden in het teken van voorbereiden, fondsen werven (o.a. door de Paaseitjes-actie) en aftellen tot aan de vertrekdatum. Nu gaat het bouwen écht beginnen.

04 apr 2019

Volledig glazen gevel kantoor Triodos Bank gesloten na bereiken hoogste punt

Het nieuwe kantoor van Triodos Bank in Driebergen heeft een nieuwe fase bereikt: de compleet glazen gevel is gesloten. Het kantoorgebouw dat de bank samen met projectontwikkelaar EDGE Technologies (voorheen OVG Real Estate) ontwikkelt, is straks het toonbeeld van duurzaam bouwen. Het gebouw bestaat uit drie torens van twee, drie en vijf verdiepingen met een unieke duurzaam houten constructie, afgedekt met groene daken en omhuld met een volledig glazen gevel bestaande uit 1.280 glaspanelen.

02 apr 2019

Daan Sperling commissaris bij Royal HaskoningDHV

Bestuursvoorzitter Daan Sperling wordt commissaris bij ingenieursbedrijf Royal HaskoningDHV. Ook is hij voorgedragen als commissaris bij Boskalis.

30 mrt 2019

Van Uden Logistics kiest voor Duurzaam Bluswater van Croonwolter&dros

Croonwolter&dros Safety Partners heeft onlangs de eerste modulaire, betonnen sprinklertank van Nederland opgeleverd