Maak de toekomst

12 dec 2018

Eerste paal in de grond voor nieuwe rioolwaterzuivering Weesp

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht bouwt een nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) in Weesp. Woensdag 12 december gaat de 1e paal in de grond van de nieuwe RWZI. TBI-onderneming Mobilis ontwerpt en bouwt de nieuwe installatie. De huidige RWZI heeft het einde van haar levensduur bereikt en kan in 2020 niet meer voldoen aan de lozingseisen. Met de bouw van nieuwe woningen in de Bloemendalerpolder is er ook meer capaciteit nodig om het afvalwater te zuiveren. De nieuwe RWZI heeft meer capaciteit en zal in het derde kwartaal van 2019 het eerste afvalwater zuiveren. Zodra de nieuwe zuivering 100% in bedrijf is, slopen we de oude zuivering.

12 dec 2018

Future Proof op de Infratech 2019

Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. De TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Voorbij Funderingstechniek zijn future proof. Wij geloven stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Wij bouwen gezamenlijk aan de RijnlandRoute, de Sluis in Eefde en de Maastunnel Rotterdam.

11 dec 2018

Bouw luxe villamenten in Zutphen gaat begin 2019 van start

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep start definitief met de realisatie van het project Veste in Zutphen. Op het terrein van de voormalige Leeuwerikweide komen drie woontorens met gestapelde villa's en penthouses, villamenten genaamd.

10 dec 2018

Utrecht krijgt iconische woontoren van 140 meter

Het consortium met vastgoedontwikkelaar Stadswaarde, Koopmans Bouwgroep (TBI) en J.P. van Eesteren (TBI) is de winnaar geworden van de selectieprocedure van de hoogbouw naast station Leidsche Rijn. Het consortium gaat drie torens ontwikkelen van 80, 100 en 140m hoog. In het project komen 1.128 woningen.

07 dec 2018

Terugtreding ir. D.A. Sperling

ir. D.A. Sperling treedt af als voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI Holdings B.V. wegens pensionering per 1 mei 2019.

06 dec 2018

Koningin Máxima opent nieuw duurzaam gerenoveerde kantoor van de Goede Doelen Loterijen

Hare Majesteit Koningin Máxima opende op donderdag 6 december 2018 in Amsterdam het nieuwe onderkomen van de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij). De opening is het sluitstuk van een twee jaar durende renovatie waarbij een langdurig leegstaand en verwaarloosd pand in Amsterdam is omgetoverd tot het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland.

05 dec 2018

TBI voor vijf jaar verbonden als sponsor van de Business Runs van de NN Marathon Rotterdam

TBI en de NN Marathon Rotterdam zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij TBI zich voor vijf jaar verbindt aan de mooiste marathon van Nederland. Bart van Breukelen, Raad van Bestuur TBI, en Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam, ondertekenden daarvoor het contract. Het betekent dat de Business Run op zondag 7 april 2019, de benaming TBI Business Runs gaan krijgen.

04 dec 2018

Energielabel A kantoorgebouw MDB

Het kantoorpand van MDB heeft een Energie-Index van 0,9 en valt hiermee in de energielabelklasse A. Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag het pand per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit.

04 dec 2018

Transformatie voormalig kantoorgebouw Arabian-American Oil Company in Den Haag voltooid

Met de onthulling van een gegraveerde steen in de gevel, leverde TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep dinsdag 4 december jl. het appartementengebouw Groot Hertogin in Den Haag officieel op aan opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

30 nov 2018

Wat een verschil op Waterfront!

Waterfront te Harderwijk is een grote gebiedsontwikkeling, waar in verschillende deelprojecten woningen worden gerealiseerd. Van grondgebonden woningen en conceptwoningen tot appartementen, verschillende type woningen zijn vertegenwoordigd. Benieuwd naar hoeveel verschil 2 jaar kan maken? Bekijk de luchtfoto's!