Maak de toekomst

Actueel

11 okt 2018

Generieke Poortinstructie

Over 6 maanden wordt de Generieke Poortinstructie (GPI) verplicht op alle bouwplaatsen in Nederland. Een aantal organisaties accepteert deze veiligheidsinstructie om toegang te krijgen tot de bouwplaats nu al. Het initiatief voor de GPI werd eind vorig jaar door de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVidB) gestart en richt zich op het verhogen en stimuleren van veiligheid en veilig gedrag op bouwplaatsen.

10 okt 2018

TBI trainees rijden 100% elektrisch

Vandaag, 10 oktober, is het de Dag van de Duurzaamheid.

08 okt 2018

Croonwolter&dros en Mobilis en het Argentijns bedrijf INVAP hebben de opdracht gekregen voor het ontwerp en de bouw van PALLAS-reactor

Vorige week vond de 62e algemene governance van de International Atomic Energy Agency (IAEA) in Wenen plaats. De jaarlijkse bijeenkomst van een week in Wenen is het belangrijkste besluitvormingsforum van de IAEA, met vertegenwoordiging op hoog niveau van bijna alle 170 lidstaten

05 okt 2018

Vuurtoren op het Noordereiland in het Waterfront in Harderwijk bereikt hoogste punt

Woensdag 3 oktober bereikte woontoren De Vuurtoren in het Waterfront haar hoogste punt. Het maar liefst 14 verdiepingen tellende appartementengebouw is officieel de hoogste woontoren in de directe omgeving. Dit hoogtepunt vierde Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk met toekomstige bewoners van De Vuurtoren en De Wachter, en projectbetrokkenen.

05 okt 2018

Aan de slag met houten woontoren: HAUT

In opdracht van HAUT CV gaan we het project HAUT realiseren. HAUT is een initiatief van projectontwikkelaar Lingotto, Team V Architectuur en ARUP. HAUT wordt het hoogste hybride houten gebouw van Nederland, en een van de hoogste ter wereld. HAUT heeft een BREEAM Outstanding ontwerpcertificaat, de hoogste graad in duurzaamheid.