Actueel

21 okt 2019

Eerst alles bouwen in de digitale wereld

Drie maanden of twee dagen? Het afstemmen en intekenen van bijvoorbeeld een verwijzingsbord boven de weg heeft soms een lange doorlooptijd. Telkens wordt er iets bijgesteld en iedereen ziet iets anders in de tekeningen. Het gebruik van virtuele informatie biedt hier uitkomst.

17 okt 2019

Vattenfall Solar Team moet rit definitief beëindigen

Waar het Vattenfall Solar Team vanochtend als trotste winnaars van de World Solar Challenge op het podium wilden staan, moeten zij nu het verschrikkelijke nieuws brengen dat NunaX in vlammen is opgegaan. Coureur Tim van Leeuwen is op tijd uit de auto gehaald en dat is op dit moment het allerbelangrijkste voor het team. Hieronder geven zij een korte beschrijving over wat er gebeurd is. 

16 okt 2019

Eekels | TBI bij doop Lady Hanneke

Op zaterdag 14 september 2019 is de “Lady Hanneke” feestelijk gedoopt in Delfzijl door haar naamgeefster, mevrouw Hanneke Nijhoff-Faber. De Lady Hanneke is de eerste van zes nieuwe schepen met een draagvermogen van 4.200 ton en een lengte van 98 meter.

16 okt 2019

Nieuw kantoor Triodos op De Reehorst: meer dan duurzaam

Om het groeiend aantal mensen te huisvesten, bouwt Triodos Bank een nieuw kantoor op haar ontstaansplek. De kersverse thuisbasis op Landgoed De Reehorst in Driebergen is meer dan alleen een duurzaam kantoor. Het nieuwe thuis - ontwikkeld door EDGE Technologies samen met Triodos Bank en anderen - past perfect in de natuurlijke omgeving! Dit is een bijzonder voorbeeld van nieuwbouw en projectontwikkeling waarin landschap -en natuurontwikkeling centraal staat.

15 okt 2019

FEESTELIJKE START BOUW VAN KOOPWONINGEN IN HOF VAN BILTHOVEN

De bouw van de koopwoningen in Hof van Bilthoven is gestart. Wethouder Dolf Smolenaers van Gemeente de Bilt vierde op 14 oktober 2019 samen met de toekomstige bewoners de start bouw van 72 koopwoningen aan de Melkweg in Bilthoven. De toekomstige bewoners Bart en Rianne legden hiervoor samen met de wethouder de eerste funderingsbalk van hun woning. In Hof van Bilthoven ontwikkelt en realiseert ERA Contour 105 nieuwbouwwoningen in de populaire jaren dertig stijl, waarvan 72 koopwoningen en 33 huurwoningen voor Woonstichting SSW. Bureau 070 is verantwoordelijk voor het architectuurontwerp.

14 okt 2019

J.P. van Eesteren start met bouw iconische woontorens vlakbij Amsterdamse Zuidas

Met de ondertekening van het contract tussen opdrachtgever Kroonenberg Groep en J.P. van Eesteren kan de bouw van de twee wooncomplexen op de hoek van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg officieel van start. Ton Vaags, directievoorzitter van J.P. van Eesteren, is trots op de nieuwe klus: “Werken voor een gerenommeerde opdrachtgever aan zo’n architectonisch hoogstandje op deze locatie in Amsterdam is geweldig. Maar vooral ook een uitdaging om in een dichtbevolkt gebied een woontoren van 75 meter en een 35 meter hoog appartementencomplex toe te voegen. Een technisch complexe en logistiek interessante operatie.”

14 okt 2019

Sleuteloverdracht Woltman 90DR kraan

Is deze kraan net zo snel als de racewagen van Verstappen?! Een Woltman 90DR kraan met het iconische nummer 33, gaat ons machinepark versterken.

10 okt 2019

Als partner van Sustainer Homes aan de slag met energieneutrale houten woningen

Wonen in een super duurzaam huis volledig naar jouw wensen, budget en op dat jouw droomlocatie wordt gerealiseerd; dat is wonen in een Sustainer Home. Bij Groothuis Wonen zijn we bouwpartner geworden van Sustainer Homes. Dit betekent dat we begeleiding bieden aan kopers in het bouwproces en de woning realiseren.

10 okt 2019

Giesbers InstallatieGroep sluit aan bij TBI

Giesbers InstallatieGroep (Giesbers) sluit zich aan bij TBI. Giesbers, waarvan de basis is gelegd in 1975, neemt als installatie-familiebedrijf een vooraanstaande positie in de woningbouw in. Met name op het gebied van duurzaamheid en de noodzakelijke energietransitie in de woningmarkt loopt Giesbers voorop.

10 okt 2019

Eekels | TBI is aanwezig op Europort 2019

Eekels en Marpower, zijn van 5 t/m 8 november aanwezig tijdens de Europort 2019. Europort is dé zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst.