Actueel

20 nov 2020

ERA Contour behaalt VGO-keurmerk

Best een beetje trots zijn wij! Op al onze collega’s die hard gewerkt hebben aan het behalen van een mooi en waardevol keurmerk: ERA Contour is VGO-gecertificeerd! Dit keurmerk voor vastgoedonderhoud (VGO) helpt vastgoedeigenaren een goede partner te selecteren voor het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Extra tof is het dat we in één keer gecertificeerd zijn voor alle onderdelen van het VGO-keur: het certificaat geldt bij ERA Contour voor onderhoud aan gevels, daken, installaties én interieur! Een mooie bevestiging dat onze werkwijze werkt!

17 nov 2020

Mobilis raamcontractant voor de gemeente Amsterdam

Mobilis is raamcontractant geworden voor de gemeente Amsterdam De gemeente Amsterdam staat voor een grote onderhouds- en vervangingsopgave van kades en bruggen. Met deze raamovereenkomst wil de gemeente daadkrachtig, doelmatig en duurzaam invulling geven aan de grote onderhoudsopgave van de komende jaren.

16 nov 2020

Het dak zit er weer op bij Sluis Eefde

In het weekend van 14 en 15 november gebeurde er iets bijzonders bij Zuidersluis in Eefde. Na vijf maanden afwezigheid werden de verbindingsbruggen tussen de heftorens en de sluisdeur aan de kant van de IJssel weer teruggeplaatst.

16 nov 2020

Het dak zit er weer op bij Sluis Eefde

In het weekend van 14 en 15 november gebeurde er iets bijzonders bij Zuidersluis in Eefde. Na vijf maanden afwezigheid werden de verbindingsbruggen tussen de heftorens en de sluisdeur aan de kant van de IJssel weer teruggeplaatst.

16 nov 2020

Eekels | TBI draagt bij aan succesvolle proefvaart “Thun Blyth”

Op vrijdag 6 november jl. is de “Thun Blyth” bouwnummer FS459 na een succesvolle proefvaart vanuit de Eemshaven door Scheepswerf Ferus Smit Leer overgedragen aan de reder. Eekels heeft de complete elektrische installatie ontworpen en geleverd voor het eerste schip uit de serie van twee nieuwe olie/chemicaliën tankers die worden gebouwd voor de Zweedse reder Erik Thun AB.

16 nov 2020

Restauratie Huis van Bosch gestart

Het rijksmonument ‘De Kleine Winst’ aan de Markt 29 in ’s-Hertogenbosch wordt het ‘Huis van Bosch’. Met de restauratie en herbestemming van het Huis van Bosch wordt door de Gemeente ’s-Hertogenbosch een fysieke herinneringsplek gecreëerd voor Jheronimus Bosch.

12 nov 2020

Wat kan een landelijk dekkend sensornetwerk betekenen voor de Nederlandse Waterschappen?

Wat kan een landelijk dekkend sensornetwerk betekenen voor de Nederlandse waterschappen? Dat onderzocht TAI, de automatiseringsafdeling van Croonwolter&dros, samen met TNO, KPN, Applied Risk, TMX en drie waterschappen.

11 nov 2020

E-CO2tainer: Cobouw Innovatie Award

Trots op de nominatie Cobouw Awards De e-CO2tainer heeft een mooie plek behaald in de finale van de Cobouw Awards in de categorie Innovatie. Tijdens het online event op 11 november werd de award uitgereikt. De jury had uit maar liefst 147 inzendingen 13 genomineerden gekozen voor 4 Awards: Digitalisering, Duurzaamheid, Innovatie en Young Talent.

09 nov 2020

NN Marathon Rotterdam, inclusief TBI Business Runs, wederom uitgesteld

De NN Marathon Rotterdam, traditioneel georganiseerd in de lente, is wederom uitgesteld naar het najaar. De 40ste editie van #demooiste is vanwege de corona-pandemie na overleg met onder meer gemeente verschoven van 11 april naar 24 oktober.