Actueel

05 aug 2020

TBI MAAKlab kiest voor circulaire kantoorinrichting

In één van onze kantoorgebouwen in Amersfoort creëren we een fysieke ruimte waar innovators vanuit alle TBI-ondernemingen elkaar kunnen ontmoeten. Een inspirerende ruimte waar innovaties verder gebracht kunnen worden en waar samengewerkt kan worden aan uitdagende thema's, zoals de energietransistie, circulair ondernemen en modulair bouwen. Bij de inrichting van deze ruimte stond een doelstelling centraal: zoveel mogelijk spullen hergebruiken.

05 aug 2020

Dorien Staal, Directeur bij TBI-onderneming Voorbij Prefab, genomineerd voor de Cobouw Bouwvrouw 2020

Dorien Staal, Directeur bij TBI-onderneming Voorbij Prefab, is genomineerd voor de Cobouw Bouwvrouw 2020! Samen met Yvonne van der Hulst en Yolanda van Rijswijk maakt zij kans om op 3 september de felbegeerde titel in de wacht te slepen.De jury heeft deze drie vrouwen uit ruim tachtig aanmeldingen geselecteerd. Er is dit jaar niet alleen gelet op omzetverantwoordelijkheid en aan hoeveel FTE de vrouwen leiding geven, maar ook op de manier hoe de vrouwen zich positioneren in de markt. 

26 jul 2020

Croonwolter&dros ontzorgt Canon Production Printing in verbeteren werkproces in logistiek vastgoed

In een veranderend klimaat, waar zomers warmer worden wil je de buitentemperatuur niet naar binnen halen. Maar verse buitenlucht wel. In een productiehal kunnen de temperaturen onder ongunstige omstandigheden stijgen naar 40 graden of meer. Dat is voor het personeel alles behalve productief en comfortabel. Canon Production Printing ontwikkelt en produceert high-tech printproducten en workflowsoftware voor de commerciële printmarkt. Om hun ambities vorm te geven en het primaire proces te verbeteren waren zij op zoek naar een technisch dienstverlener die mee dacht over de beste oplossing uit de markt voor het koelen van de ruimte in hun productiehallen in Venlo.

24 jul 2020

TBI-ondernemingen gaan Tweede Kamer renoveren

Vandaag hebben het Rijksvastgoedbedrijf en drie TBI-bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de renovatie van de Tweede Kamer. Hiermee is ook de laatste van de drie aannemers bekend die vanaf de zomer 2021 gezamenlijk aan het Binnenhofcomplex aan de slag gaan.

23 jul 2020

Samenwerking stimuleert werkplezier!

Een team is een samenvoeging van toppers. Ieder met z’n eigen expertise, maar met een gezamenlijke missie en visie. Dat is hét recept voor een succesvol team, volgens senior calculator/kostendeskundige Raymond Rillmann bij Koopmans Bouwgroep. En een succesvol team maakt mooie projecten. We nemen een kijkje in de carrière van Raymond.

21 jul 2020

De ‘menselijke factor’ heeft een groot aandeel in het veroorzaken óf voorkomen van datalekken

Cybercriminaliteit is een actueel onderwerp. Denk aan De “Microsoft” scam, de cyberaanval op de Universiteit Maastricht en het Limburgs Voortgezet Onderwijs. Op basis van de Veiligheidsmonitor 2019 en registratiecijfers van de politie blijkt dat de traditionele criminaliteit daalt ten opzichte van de cybercriminaliteit. Croonwolter&dros CS2 verhoogt het bewustzijn van medewerkers als het gaat om cyber security.  Door mee te denken in concrete situaties, wordt cyber security ineens heel toegankelijk.  Het op maat gemaakte trainingsprogramma (ARDA) is als het ware een game en laat medewerkers op leuke, efficiënte en overzichtelijk manieren bewustwording creëren.

20 jul 2020

NN Marathon Rotterdam, inclusief de TBI Business Runs, definitief afgelast

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam heeft vandaag definitief besloten om de veertigste editie van de NN Marathon Rotterdam (inclusief de TBI Business Runs) dit jaar niet door te laten gaan.

16 jul 2020

TBI verlengt contract met Intersafe voor werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij hebben ons partnership met Instersafe verlengd! Ook de komende drie jaar zullen we samen met hen werken aan veilige, circulaire en comfortabele werkkleding én persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze collega’s. 

15 jul 2020

Synchroon en Stebru kopen fabriekscomplex De Faam in Breda

Synchroon en Stebru hebben voormalig snoepjesfabriek De Faam van Astra Sweets gekocht. Dit industriële gebied wordt herontwikkeld tot een stedelijk gemengd woon- en werkmilieu met behoud van haar rauwe karakter.

15 jul 2020

Synchroon en Van Wijnen starten met de bouw van Parc Heilaar in Breda

Samen met bouwbedrijf Van Wijnen vestiging Breda is Synchroon gestart met de bouw van Parc Heilaar nabij de binnenstad van Breda.