Maak de toekomst

Actueel

29 sep 2016

Antoni van Leeuwenhoek klaar voor de toekomst met nieuwe en vernieuwde faciliteiten

Er wordt voortdurend grondig gerenoveerd, verbouwd en gebouwd op het terrein van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Dit alles met één doel: nu en in de toekomst meer ruimte bieden aan patiënten en onderzoek. TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros leveren vandaag een nieuw bouwdeel op, bestemd voor onder andere revalidatie en nazorg.

28 sep 2016

Voorbij Funderingstechniek BV Best Presterende Werkgever in Funderingstechniekbranche

Voorbij Funderingstechniek BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Funderingstechniekbranche.

27 sep 2016

Croon en Ashland bezegelen hun langdurige relatie met een contract

Ashland Industries, met kantoor in Barendrecht en productie locatie in Zwijndrecht, en Croonwolter&dros hebben hun ambities en vertrouwen in een contract verwoord. De samenwerking tussen Ashland en Croonwolter&dros is tweeënvijftig jaar geleden begonnen en is sindsdien niet onderbroken. Ashland heette toen nog Hercules en Croonwolter&dros heette Croon & Co.

27 sep 2016

Samenwerking leidt tot mooie innovatie: Collaborea

Dit jaar hebben de TBI ondernemingen Hazenberg Bouw, Era Contour en Koopmans Bouwgroep samen met CAD & Company en andere partners, hard gewerkt om het Collaborea platform te bouwen. Met dit innovatieve platform wordt het controleren, communiceren en verwerken van op- en aanmerkingen op BIM Modellen sneller en makkelijker. Dit initiatief zorgt voor een snelle en overzichtelijke communicatie.

26 sep 2016

Wereldhave kiest voor energiebesparing met Sweco en Croonwolter&dros

Sweco en Croonwolter&dros gaan een structurele energiebesparing realiseren voor acht winkelcentra van vastgoedeigenaar Wereldhave.