12 jun 2019

Comfort Partners is geselecteerd door de Alliantie

Comfort Partners is geselecteerd om mee te werken aan de verduurzaming van het woningbestand van de Alliantie met als doelstelling: ‘Alle woningen veilig, gezond en comfortabel’. Samen zorgen voor een goede start.

12 jun 2019

Mobilis geselecteerd voor bouw Singelgrachtgarage

De gemeente Amsterdam heeft TBI-onderneming Mobilis B.V. geselecteerd voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de Singelgrachtgarage-Marnix. De start van de bouw staat gepland voor eind 2020 en de garage is begin 2024 gereed.

12 jun 2019

Servicis is nu onderdeel van het Cluster Beheer en Onderhoud van Mobilis

Mobilis bouwt tunnels, bruggen, zuiveringen, gemalen, viaducten, sluizen en spoor- en stationsomgevingen. Denk hierbij aan Rotterdam Centraal Station, het Station Delft, de brug bij Ewijk-Valburg en de RijnlandRoute. Daarnaast werken we op industriële plants en aan de infrastructuur voor energie. Mobilis heeft daarom logischerwijs veel expertise over het beheer en onderhoud van beton en betonconstructies in huis. Die knowhow voegen we nu samen met de grote praktische ervaring die TBI-onderneming Servicis heeft met betonreparatie en betononderhoud.

07 jun 2019

GEMEENTE ZOETERMEER EN ERA CONTOUR ONDERTEKENEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR VAKANTIEWOONWIJK HAPPY DAYS

De komst van altijd-op-vakantie-woonwijk Happy Days is weer een stap dichterbij. De gemeente Zoetermeer en TBI-onderneming ERA Contour ondertekenden op 5 juni 2019 de samenwerkingsovereenkomst waarmee de bestemmingsprocedure in gang wordt gezet. Happy Days is een woonwijk in Zoetermeer die aanvoelt als een luxe vakantiepark in een glooiend groen landschap met picknicktafels, een blotevoetenpad en een speeldernis. Er komen ruim 200 woningen waar avontuur, groen, sport, spel en ontmoeten centraal staan. Het woonplan is een ontwikkeling van de TBI-ondernemingen ERA Contour en Synchroon.

07 jun 2019

LINCK IN DE BINCK: WONEN, WERKEN EN ONTMOETEN IN ÉÉN UNIEK, GROEN GEBOUW

De gemeente Den Haag gunt de ontwikkeling en realisatie van het eerste woon- en werkgebouw aan de Fokkerhaven in de Binckhorst aan ERA Contour. Samen met architectenbureau jvantspijker & partners en DS Landschapsarchitecten bedacht de ontwikkelende bouwer een uniek concept: Linck.

06 jun 2019

‘Gezond en slim gebouw raakt nooit uit de mode’

Het gouvernementsgebouw in Maastricht is één van de slimme gebouwen met een bijzondere focus op het welbevinden van de gebruikers. Van bezit naar gebruik in een circulair en modulair gebouw. "Een deel is zelfsturing door het gebouw, een deel is zelfsturing door de eindgebruiker, om zo zijn eigen instellingen op de werkplek te creëren, en een deel is het optimaliseren door data en monitoring."

05 jun 2019

Kom in de kolk bij Sluis Eefde!

Normaal gesproken geldt voor bouwlocaties verboden toegang, maar op de Dag van de Bouw kun je allerlei bouwlocaties bezoeken verspreidt over heel Nederland. Onder het motto “Kom in de kolk” doet project Sluis Eefde dit jaar mee aan de Dag van de Bouw en gaan de bouwhekken aan de Kapperallee op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 16:00 uur voor u open.

05 jun 2019

Croonwolter&dros en Gooee tekenen grootste proptech contract om 5000 Croonwolter&dros gebouwen slimmer te maken

Croonwolter&dros en het Amerikaanse proptech-bedrijf Gooee hebben een contract getekend dat meer dan 5.000 commerciële gebouwen van in totaal 11,9 mln m2 onder beheer van Croonwolter&dros in Nederland zal verbinden met de monitortechnologie van Gooee.

04 jun 2019

Vattenfall Solar Team presenteert coureurs voor race in Australië

Op woensdag 29 april presenteerde het Vattenfall Solar Team van de Technische Universiteit Delft de drie coureurs die dit najaar zullen rijden tijdens het WK Zonneracen in Australië, de Bridgestone World Solar Challenge.

03 jun 2019

Materialen en systemen worden steeds intelligenter

“Om gefundeerde beslissingen te nemen over de levensduur van een asset of ten minste de contractduur voor onderhoud heb je data en een bepaalde cultuur nodig”.