Maak de toekomst

Actueel

26 apr 2017

NIEUW FAMILIEHUIS DANIEL DEN HOED IN LITTLE C

Het nieuwe familiehuis van Daniel den Hoed verhuist in 2020 naar Little C, het nieuwe woon- en werkgebied van Rotterdam.

25 apr 2017

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie Van duurzaam plan naar succesvol project

Meindert Jongenengel, Regiodirecteur Industrie Zuid-West neemt namens Croonwolter&dros deel aan de conferentie over industriële symbiose projecten. Jongenengel gaat in op de technische uitdagingen die van toepassing zijn bij een restwarmteproject. Hij heeft ruim 32 jaar ervaring in de techniek. Met deze ervaring realiseert hij met zijn medewerkers in de regio Zuid-West uiteenlopende industriële projecten. 

25 apr 2017

TBI ondertekent grondstoffenakkoord

In navolging van de ondertekening van het Grondstoffenakkoord door ERA Contour, heeft ook TBI haar handtekening gezet. Daarmee bekrachtigen we onze ambitie dat we samen met diverse ketenpartijen uit de bouw gaan toewerken aan een circulaire economie in 2050. Het Grondstoffenakkoord markeert het startpunt om hier samen mee aan de slag te gaan.

24 apr 2017

Bouw RDM Training Plant vordert gestaag

In een paar maanden tijd verrijst op het RDM-terrein op Heijplaat, Rotterdam de oefenfabriek die aannemerscombinatie PRO realiseert in opdracht van Deltalinqs.

21 apr 2017

TBI realiseert licht hogere bedrijfsopbrengsten in 2016 en sterke groei orderportefeuille

Het herstel van de Nederlandse economie zette zich in 2016 voort.