Actueel

24 mrt 2020

TBI Paviljoen

Eind februari vond het eerste TBI Paviljoen plaats. Een bijeenkomst waar een kleine 100 TBI collega's van alle TBI-ondernemingen bij elkaar kwamen om te debateren over leiderschap, innovatiekracht en digitalisering.

24 mrt 2020

Blijf Bouwen! Dat is ons motto in deze onzekere tijd.

Blijf Bouwen! Dat is ons motto in deze onzekere tijd. Om onze medewerkers een hart onder de riem te steken hebben wij onze “oude” bekenden Mark en Remy weer gevraagd om het niet te zeggen maar te rappen. Want dat past ook bij Mobilis, we doen het niet gewoon, we doen het weer op een unieke en onderscheidende manier.

23 mrt 2020

Wij stellen aan jullie voor: Onze nieuwe Volvo FH16 truck!

Afgelopen vrijdag mocht onze chauffeur Dennis zijn nieuwe Volvo truck in ontvangst nemen. Een moment waar hij lang op heeft gewacht en naar heeft uitgekeken!

23 mrt 2020
placeholder

J.P. van Eesteren transformeert eeuwenoud weeshuis Gouda in luxe boutique hotel

Het rijksmonumentale weeshuis in Gouda ondergaat een ware metamorfose. De gespecialiseerde afdeling Verbouw Onderhoud Renovatie van J.P. van Eesteren is eind 2019 gestart met de transformatie van het eeuwenoude gebouw. Het complex bestaat uit een verzameling van unieke historische panden in het centrum van Gouda. Het weeshuis uit 1599 wordt in opdracht van White house development BV getransformeerd tot luxe boutiquehotel met onder andere een restaurant en appartementen.

23 mrt 2020
placeholder

J.P. van Eesteren levert viertal horecafaciliteiten TU Delft op

Afgelopen zomer leverde de afdeling Verbouw, Onderhoud, Renovatie (VOR) het vierde en laatste onderdeel van de verbouw van horecafaciliteiten op de TU Delft campus op. In de zomer van 2018 zijn al drie andere locaties afgerond. Het VOR-team kreeg de opdracht om de faciliteiten integraal te realiseren, inclusief levering van de benodigde horeca-apparatuur en de bijbehorende installaties.

20 mrt 2020

Renovatie Urkersluis gestart

De renovatiewerkzaamheden aan de Urkersluis op Urk zijn begonnen. Dit is de eerste sluis die binnen het programma Groot onderhoud bruggen & sluizen wordt gerenoveerd door aannemerscombinatie Croonwolter&dros – Hollandia Services.

19 mrt 2020

Brug Lille Langebro genomineerd voor 'Best Innovation'

Ons project, de fiets en voetgangersbrug Lille Langebro in Denenmarken staat in de finale voor de CN awards in de categorie ‘Best Innovation’! Milieu, duurzaamheid en innovatie speelden binnen het ontwerp en de bouw een belangrijke rol. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat er een brug met een levensduur van 100 jaar is gecreëerd. De brug bestaat uit 4 overspanningen met een totale lengte van 160 meter. Meer dan 10.500 voetgangers en fietsers maken veelvuldig gebruik van deze brug.

18 mrt 2020

Eerste werkschip door nieuwe sluis Eefde

Op 18 maart om 9.00 uur voer voor de eerste keer een schip door de nieuwe, tweede sluis in Eefde. Deze geplande schutting van een werkschip maakte onderdeel uit van een lange testperiode. Hoofdaannemer Lock to Twente, een samenwerkingsverband tussen TBI-ondernemingen Croonwolter&dros en Mobilis, voert in opdracht van Rijkswaterstaat de bouw van deze unieke nieuwe sluis uit.

17 mrt 2020

Circulaire kleding: Van T-shirt tot T-shirt

Ze bruisen van ambitie. De ‘toekomstmakers’ van TBI werken dagelijks aan het Nederland van morgen. Hun missie steunt op drie belangrijke strategische pijlers. Eén ervan: circulair ondernemen. Een doelstelling die onder andere moet leiden tot 100% circulaire bedrijfskleding. Een ambitieus, maar haalbaar plan: de eerste kleding is namelijk al uitgeleverd.

16 mrt 2020

Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren bouwen het nieuwe Onderzoeksgebouw voor VU Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam en de bouwcombinatie van TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros ondertekenen op 16 maart de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw van Onderzoeksgebouw VU aan de Boelelaan in Amsterdam.