Maak de toekomst

Actueel

19 sep 2017

Feestelijke start nul-op-de-meter renovatie van 68 woningen in Oostvoorne

Wethouder Van der Meij heeft op 18 september het startsein gegeven voor de uitvoerende fase van de nul-op-de-meter renovatie van 68 woningen van het gemeentelijk Woonbedrijf in Oostvoorne.

15 sep 2017

Risicogestuurd onderhoud spuikokers Afsluitdijk

25 Immense spuikokers in de Afsluitdijk controleren het waterpeil in het IJsselmeer. Massieve schuiven houden enerzijds het water van de Waddenzee tegen en laten anderzijds het water vanuit het achterland uitstromen. Ook na 85 jaar functioneren de spuikokers nog zoals bedoeld. Maar dat vraagt wel onderhoud. De combinatie Croonwolter&dros en Arcadis voeren, samen met Hollandia Services, dit onderhoud uit. Dat doen ze op risicogestuurde basis. Onlangs werden twee spuikokers drooggelegd, de derde volgt binnenkort.

15 sep 2017

Feestelijke opening zaterdag voor Onderdoorgang Bilthoven

Op zaterdag 16 september wordt de onderdoorgang onder het spoor in Bilthoven geopend. Dit doen we samen met Wethouder Ebbe Rost van Tonningen van de Gemeente De Bilt. Vanaf 12:00 begint het feest om te vieren dat de tunnel na bijna twee jaar bouwen wordt opgeleverd.

07 sep 2017

Van monteur tot BMW ambassadeur

“Om te blijven verbeteren en innoveren moet je weten wat er zich op de werkvloer afspeelt, daarom zijn dergelijke trainingen samen met onze installatiepartner erg leerzaam, aldus Marc Bras - BMW I Manager”.

06 sep 2017

De lakfabriek klaar voor een tweede leven

BOEi en TBI-onderneming Nico de Bont realiseerden 25 unieke loftwoningen in de Lakfabriek op het KVLterrein in Oisterwijk. Op dinsdag 5 september werd samen met de bewoners de oplevering feestelijk gevierd en is de Lakfabriek symbolisch overgedragen. Het ontwerp en de indeling van de woningen is bepaald in samenspraak met de bewoners.