Blijven ontwikkelen

Jezelf blijven verbeteren is van enorm belang. Dat geldt voor de verschillende TBI-ondernemingen, én voor alle TBI-collega’s. Je kunt de toekomst immers niet maken met de kennis van gisteren. Via de TBI acdmy bieden we veel verschillende opleidingen aan. Ook stimuleren we het delen van kennis. 

Een breed programma 

TBI acdmy is er voor alle TBI-collega’s. We helpen vakmanschap te verbeteren én persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. We organiseren introductiedagen, leiden trainees op en helpen collega’s die al jaren voor een TBI-onderneming werken. We ontwikkelen eigen lesprogramma’s met verschillende thema's. Denk aan projectmanagement, communicatie & beïnvloedingsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit, situationeel leidinggeven en meer. Maar we organiseren ook thema-evenementen over bijvoorbeeld leiderschap en diversiteit. En vergeet ook zeker ons mentornetwerk niet. Kortom: voor ieder wat wils!

Verschillende opleidingen

Het aanbod is groot en gericht op een bepaalde fase van je carrière. Iedere nieuwe medewerker krijgt een introductieprogramma. Voor projectmedewerkers en projectleiders zijn er projectmananagementtrainingen. Managementtrainees hebben een eigen tweejarig programma. Er is een teamprogramma met vier verschillende modules voor projectteamleden. Er is een eenjarig programma voor jong talent richting management, een eenjarig programma voor management potentials richting directiefuncties en een meerdaags programma voor senior professionals.

Kennis delen 

TBI is een van de grootste bouw-, techniek- en infraconcerns van Nederland. In zo’n groot bedrijf is niet alleen veel kennis aanwezig, maar wordt ook dagelijks nieuwe kennis ontwikkeld. Maar hoe komt die kennis bij andere TBI-ondernemingen? Via de TBI acdmy ondersteunen we samenwerking en kennisdeling. Ook werken we aan teambuilding en stimuleren we onderling contact.  

Is blijven leren en ontwikkelen ook belangrijk voor jou? Kom jouw toekomst maken bij TBI!

Vind de baan die bij jou past